Platformen

Aktiviteter og fællesskaber

Ideen bygges op omkring en platform. Platformen har til formål at gøre det nemt for lærer, pædagoger, SOSU-assistenter og andet fagpersonale at skabe kontakt og aktiviteter for de ældre og unge. 

På platformen kan man se, hvad der udbydes i ens nærområde, og selv byde ind med ideer. Man kan som fagpersonale tilbyde en 5. klasse til noget højtlæsning, hvorefter plejehjem/centre kan tilbyde, at de kommer derhen. Plejehjem/centre kan søge efter nogle, der kommer forbi til juleklip, skoler/børnehaver kan så se, at de søger det og hurtig agerer efter deres ønske. På den måde, bliver det nemt at skabe kontakt med flere og nyde godt af hele ens lokalsamfund. 

På platformen skal der også være inspiration til fagpersonalet, omkring hvilke aktiviteter og undervisning man kan rykke ud på plejehjemmet/centret. 

Det kan være alt fra, hvordan man kan fejre de forskellige højtider, til hvordan man kan køre valgfag eller almindelig undervisning et andet sted. Det er oplagte muligheder for åben skole projekter temaundervisning. Igen har dette til formål, at gøre det nemt og overskueligt for fagpersonale.